Nasz klient jest znany z dostarczania produktów mięsnych najwyższej jakości, przetwarzanych zgodnie ze specyficznymi wymaganiami naszych klientów. Obsługa klienta i przyjazność są dla nich priorytetem.
Nasz klient jest znany z dostarczania produktów mięsnych najwyższej jakości, przetwarzanych zgodnie ze specyficznymi wymaganiami naszych klientów. Obsługa klienta i przyjazność są dla nich priorytetem.
Jako Pracownik Przetwórstwa Mięsnego będziesz odpowiedzialny za przetwarzanie produktów mięsnych. Pracujesz pod kierownictwem i nadzorem Głównego Pracownika Przetwórstwa Mięsnego i przyczyniasz się do produkcji wysokiej jakości wyrobów mięsnych.
Do Twoich obowiązków należą:
- Krojenie mięsa
- Przygotowywanie szaszłyków (np. naprzemienne nabijanie mięsa i cebuli na patyczki)
- Inne zadania związane z przetwórstwem mięsnym
- Zmotywowanych pracowników z dobrą etyką pracy
- Podstawowa znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem
- Doświadczenie w przetwórstwie mięsnym mile widziane, ale nie jest wymagane
Godziny pracy są zmienne, zazwyczaj 03:00 - 11:00 (zależnie od dnia)
- Praca w godzinach nocnych 22:00 - 05:00 objęta jest dodatkiem 150%
- Stawka godzinowa: €14,06
- Wypłata co tygodniowa
- 38 godzin tygodniowo