O wakacie
Dla naszego klienta w Yerseke poszukujemy pracownika do przetwórstwa mięsa. Będziesz odpowiedzialny za czyszczenie, krojenie i porcjowanie produktów mięsnych.
Praca odbywa się w chłodnym, czystym środowisku i wymaga dokładności oraz przestrzegania zasad higieny.
O co cię prosimy
- Komunikatywna znajomość języka angielskiego
- Niezawodność i elastyczność
- Gotowość do pracy wewnątrz zakładu z produktami mięsnymi
- Doświadczenie w przetwórstwie spożywczym będzie mile widziane
Co oferujemy Państwu
- Stały grafik – 5 dni pracy w tygodniu
- Stawkę €14,06 za godzinę
- Zmienne godziny pracy, informacja o rozpoczęciu pracy dzień wcześniej (czasem już od 02:00–03:00)
- Przyjazne środowisko pracy w stabilnej firmie
- Możliwość pracy na dłuższy okres